Šta raditi sa ukradenim?


Шта радити са украденим?

-Помоћ учиниоцу после извршења кривичног дела-


Веза:  Наслов (Х)Армагедон на «Златном Билтену»

У криминалистици се сматра да је злочин на путу целовитог разјашњења када се дође у посед украденог-отетог или на други криминални начин стеченог материјалног доказа, који се повезује са извршењем кривичног дела.
Када се дође у ту фазу истраге, онда је лако, иде се од предмета који је пронађен, уназад, преко свих учесника до главног извршиоца, а потом се у све увезују и сва друга повезана лица, идејни творци, инспиратори, организатори, снабдевачи потребним средствима за извршење – тада се може говорити о организованој криминaлној групи и примени правних прописа који регулишу поступања у односу на такве групе.

У Србије се усталила огромна криминална група(ција) која је пљачкала државу од 1990.г. до ових данашњих дана, а то је много времена да би се они који их чине супротстављали страховiма које потискују непрекидно, дању и ноћу, у време весеља, свадби, сахрана, љубавних или пословних састанака, планирања – страхови су круна њихових осeћања у свом протеклом времену, од дана уласка у криминалну групу до дана када више не могу да носе такву круну - кривицу и страх због учињеног, односно страх од последица које им се чине све извеснијим и све ближим!

У последње четири године кроз око 700 наслова објављених на моја два блога и једном сајту (Златнибилтен.блогспот.ком, Kоманда-540.блогспот.ком и (сајт) Златнибитен.срб) указивао сам теоретски али и практично, наводећи примере, указујући на мере које се предузимају широм света, како би се све што је покрадено, опљачкано, отето или на неки други начин бесправно присвојено, вратило у претходно стање.
Пре четири године је то било поприлично далеко и обраћала се периферна пажња, да би се потом та пажња померала ка самом центру интересовања сваког кога се тицало, а сада на само 4 месеца до дана када ће се ово Поравнавање окончати тако што ће се свет преобликовати до мере његове непрепознатљивости, када ће све државе и сви народи морати да почну све изнова....

Они који су се учланили у Злочиначке групе, који су створили Злочиначку организацију са битним утицајем на народ и државу, нашу и многобројне стране државе, више не могу да глуме незаинтересована лица – притискају чланове Организације «Команда-540» за савете, моле за довођење у везу са неким који би им могао дати савет - спас од стања у којем су, распитују се шта они (чланови) још знају, хтели би да разгoварају и са мном, малим и безначајним, о темама које смо детаљно размотрили пре неколико година, у време када сам им давао савете како се ослободити, украденог и уопште, како од човека-роба постати, прави човек-слободњак! Свима сам говорио да само слободан човек живи, а роб постоји, он не живи, он вегетира и чека дан када ће се сам од себе урушити.
Указивао сам кроз већи број наслова и како ће наш Бог Срб, све поравнати, како ће велики молити мале, како ће богати просити од сиромашних, како ће горди и силни клечати пред малим народима и малим појединцима из тих народа, који се нису одрекли Бога, односно који непрекидно истичу да ће Он о свему одлучити.

У Кривичном  закону је као кажњиво дело предвиђено помагање учиниоцу кривичног дела, после извршења то дела, кроз јатаковање, прикривање предмета, скупљање информација и све друго што би помогло том извршиоцу после извршења кривичног дела.

Значи, мени је то познато, па и поред тога, ево ја нудим помоћ извршиоцима кривичних дела, нудим помоћ свим члановима Злочиначког удружења који су оробили Србију – и саветујем им следеће:

*Вратите власницима покрадено;

*Покажите покајање за извршена кривична дела;

*Имитирајте у целости Светог Николу, Србина из Ликије, србског града у Малој Азији, који се просветлио, задобио моћ чудотворства и вечне славе када је богатство наслеђено од  родитеља разделио, па доказао и показао како се дељењем стиче;

*Јавите се коме треба ради договора око будућих привилегија у Затвору «Падинска скела» које ће зависити од времена када сте се јавили са добрим намерама да пружите материјалне доказе и информације о осталим учесницима у удруженом злочиначком подухвату, као и да добијете инструкције шта да радите са оним које вам не припада, које вас притиска до помисли да би право решење за вас било самоубиство. 
Самоубиство јесте неко решење, али није најбоље, а ја желим да вас упутим на најбоља решења, после којих би се и ви осећали унеколико као и они који не поседују никакаве противправно присвојене предмете, уз моју личну вољу да вам објасним и покажем и како и сам живим, од плате, сада од пензије, а да увек са мало, имам и да припомогнем онима који немају, да покажем како ми се увек када нестане само надомести уз мој уобичајен и свакодневни труд.

*Ви са којима сам о томе детаљно разговарао и којим сам дао на папиру све оно што би било корисно чинити, не долазите код мене ради приче – прича је завршена, када будете спремни на конкретно поступање у оквиру једног јединог плана о којем сам са више вас причао, који није могуће реализовати без мене, јер сам вама давао само крокије тог плана, док прави и целовит план никада и нигде није нити написан нити испричан - дођите па да се крене!

Не узбуђујте се због најава догађања у Србији до 15.3.2015.г. – то је све предвиђено, времена има довољно, помоћ ће пристићи на време, ако се буде радило онако како је Богу мило, неће чак требати ни велики труд, јер је Он наместио  да се велики отимају о нас мале – када на челу Србије буду они који ће ненасилно преузети власт у Србији, у време када садашња власт више не буде знала шта да чини, помоћ ће бити стално при руци, сваковрсна у потребној мери!

*Ви који се двоумите када и колико као помоћ да уложите у Србију – сада: Па како год хоћете, сада када је у изгледу да и сами останете без илузија које сте користили као оружје (новац) можемо разговарати као равноправни, односно онако како је одређено, можете да нас молите, да молите нас који смо без новца, јер су  га наши, србијански, гангстери отели и предали у западњачке банке, где ће и трајно остати, односно који ће им бити одузет по основу непоседовања доказа о пореклу, о чему су спремни спискови са бројевима рачуна и међусобни размењени са обе војске једног команданта (Америке и Русија, командант је Британија) – ви без новца, ми без новца, руководиће онај кога Бог одреди да руководи, а сва је прилика да то нећете бити ви који од јануара 2014.г. отежете и затежете са својом конкретном помоћи, све гледајући да тргујете туђим. 
Они којих се  тиче, ово разумеју! Претворили сте нас у ЧЕКАОНИЦУ, а неспособни сте да уочите колико се све убрзава! 
Сада сте се сетили онога на шта сам вас упозоравао, интезивно, у последње две-три године. Пазите: Може се догодити да када дођете немате са ким да разговарате. А то вам је као да немате где да се вратите, а нисте ни тамо ни овде.

*Ви који сте помогли србијанским гангстерима да опљачкају Србију, спремите се да ускоро будете у свему, на материјалном плану, као Србија коју сте плански пробали да уништите! Али, Србија је Божије Имање, и она се не може уништити, она је полигон, она је искушење, она је мера по којој ће вам се судити. Србији више не треба ваш новац, он ни вама ускоро неће ничему служити, ускоро ћете ви као сваки сумасишавши трговати сами са собом, тако што ћете производити скупе предмете, а потом онима који се интересују за те предмете давати новац како би они били на крају ланца као купци, па вам давали ваш новац за ваше предмете, како би и ви и они наставили живот у илузијама, да производите, купујете, продајете, тргујете, напредујете, дајете кредите, убирате камате...... све знајући да од тога на крају неће бити ништа. Ваш бог, Мамон, нема крајње решење за вас, осим хаоса, он је Пали Анђео који је ову дуго чекану битку већ изгубио – учинио вас, своје верне војнике, идентичним и много сиромашнијим од оних са којим треба да се сукобите – оставио вас без оружја, без илузија као оружја, оставио вас без новца! И шта сте ви сада?!

Ви, Америка и Европа, као сваки окупатор када се повлачи са територије коју је окупирао, попалићете све што може да гори, загадићете бунаре, побити животиње, учинити људе беспомоћним тако што ћете обзнанити да је ваш новац био илузија и превара, срушићете уходане преварантске трговачке путеве трговине и сви ће у једном тренутку бити на истом.

Сви ће као коњи на хиподромима  стати у сасвим нову «Старт машину» и кренуће се поново, испочетка, сада ће напредовати сви према мери којом су одмеравали своја понашања према Србији, док ће се она вратити неколико стотина година уназад и наставити онако како се живело у тим временима..... на духовном плану, наравно, остали - па сачекајте да видите шта вам је досуђено!

Овде, у Србији, ћете имати много ваших војника, чланова, сарадника, пљачкаша као и ви што сте, они ће боравити у Затвору «Падинска Скела», и ви ћете им завидете и на статусу – производиће за своје потребе и имаће и вишкова, а ви, где ћете ви тада, ускоро, после 15.3.2015.г.? – то је онај рок који вам је одређен на молбу србске Групе «Србих-888» 17.2.2008.г. на дан када сте одвезали ђавола који је био везан на Косову и Метохији, промовишући независну државу Шиптара на том отетом парчету Божијег Имања – Он вам је одредио све што ће вас снаћи, и ту нашег удела нема, осим што смо милили Онога који све може, све види и све зна! Он тој србској Групи испуњава жеље – читајте у ових 700 наслова су сви одговори на питања која би да поставите.
_______________
За моје читаоце из Русије, посебно за оне из Београда и других градова Србије, који се из неких разлога прикривају иза заставе Србије, али се покаже и руска застава:

Моји блогови као да полако постају блогови у којима се обраћам само вама - мени је то драго, али нисам задовољан што и у овој ситуацији показујете баш све особине великог братског руског народа - спорост, спорост, спорост и немање харбрости да ми се обратите непосредно на било који начин, већ данима и годинама све би да нешто закључите на прикривен начин, кријући се иза неруских застава, мада је застава Русије и застава Србије и обратно - то ће вас коштати много које чега! 
Свако добро вам желим! Драгољуб
_________________________________________

*Бог са нама – Пристани Боже!

*Слава светом Арханђелу Михајлу, Команданту
Небеске војске и Покровитељу и Начелнику «Команде-540»!

Драгољуб
Постављено 10.11.2014.г. у 16,18 часова
_________________________
Напомена: На сајту Златнибилтен.срб (http://www.xn--80acmfgbreof2cf.xn--90a3ac/ постављен је  60 наслова који нису доступни на отвореним блоговима, или су завршнице наслова са блогова Златни  Билтен и Команда-540 постављене на њега. 
Региструјте се и читајте!
___________________________
Снимљено 10.11.2014.г. у 16,35 ч. -  Застава Русије.






Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh