Minirani su putevi naši!


Минирани су путеви наши!

-Џелати предлажу-

1.

*Данас је 15. годишњица како су се Пали Анђели у телима западних политичара и неких и са других страна, преко своје злочиначке организацоје НАТО, огласили и показали у свом правом – Ђаволском лику!;

*Данас је 15. годишњица почетка бомбардовања Србије од стране 26 околних и веома далеких држава, како би уништили Србе – јер су се опирали наредбама покорности.,које Пали Анђели непрекидно издају целом свету!;

*Данас је 15. годишњица злочина НАТО-а – и – као што је опште познато – као и сви остали злочинци, дошли су на место злочина!
Да уживају у свом делу, да уоче резултате, открију грешке у свом деловању, како би у другим приликама били још ефикаснији!;

*Данас је џелат затражио од жртве да му љуби још свеже крвав нож и да га моли за опроштај што му није била покорна!;

*Данас су Ђаволови официри, у лику неких људи – а они су људи само по телу – у Београду, јасно тражили да им се они који владају Србијом, или живе у илузији да Њоме владају, прикључе у злочину који би тек да изврше према Русији, да Србија-мајка, јавно опере руке од Русије-ћерке, за злочин који би Ђаволи да над њом изврше - данас се од Србије тражи да уведе казнене  мере Русији!;

*Данас се од Србије-жртве, тражи да аплаудира Америци-Ђаволу, и да јавно обзнани да је Косово и Метохија праведно отето од Србије – да је то био Специјалан случај, на којем се не може градити став ни правно схватање да је та ОТМИЦА подобан Пресадан, по којем ће се судити у другим сличним случајевима отмица територија, по основу правог или умишљеног разлога да је то оправдано!;

*Данас се од Србије-Јагњета захтева да постане злобни и крволочни курјак у чопору Ђавола-Вукова у телима оникх који помало личе на људе – али они нису људи и то ће се показати у наредних неколико месеци, када се ужеле крви, када се ужеле хране – енергија страха Срба, над којим спремају нове злочине, Ђаволи тако морају, без тога не могу да живе!.

2.

У наслову «Штета од користи», на сајту «Златнибилтен.срб» указао сам на стање у којем ће се наћи, и тада се то сигурно знало, Александар Вучић, као победник ванредних Парламентарних избора у Србији одржаних 16.3.2014.г.
Онај испијени бели шампањац је показао своје горке особине. Александар мора да хода По-Беди! Јер је победио!

Сви они који су га на различите начине наговарали и присиљавали да «добровољно» потпише предају Косова и Метохије, у Бриселу, сада од своје улоге перу руке, перу руке од тога што је Црна Тројка – Дачић, Вучић и Николић- урадила дајући изјаве да они (србски «пријатељи» из ЕУ) са том издајом, споразумом и потписом, немају ама баш ништа – ова тројица хтела, Змија-Хашим Тачи, пристао, па се потписало!

Држава  Србија се сагласила са отмицом дела своје територије!
Под претњом, вербалном, и под уценом мени непознате садржине и значаја у односу на  ове из Црне Тројке – али је свакако била врло ефикасна!

Ово је тек почетак тог хода «По – беди» и свакако се тиче штете за Србију и народ!

Следећа штета је изгледна опасност по њих лично – по Црну Тројку – јер ступају на пут По-беде!
Опасност по њих је тако јасна да се скоро може и руком опипати!
Њихови животи су од сада веома угрожени, од оних са којим су се договарали – шта, они најбоље знају!
Они морају да крену Минираним путем!

Новац је у врло видљивом облику постао – оружје!
Црна Тројка је остала без оружја-новца!

На путу ка каси са лажним новцем, којим се Ђаволи служе – јер је код њих све лажно – може се једном од два пута, која су минирана!

Одустајање од ступања на било који од ова два минирана пута доводи до активирања већ одавно постављеног домаћег експлозива, широм Србије - који је произвела околност која се, као ни трудноћа жена, не може сакрити -СИРОМАШТВО!
Они који сада морају да ходају путем По-беде, немају много избора!

Мине на путевима или експлозив у самој Србији - за Ђаволе је потпуно свеједно – њихова храна се крчка! 
24.3.2014.г.
3.

*Шта чинити?
Видети на ЗБ.срб
 Снимљено 12.1.2015.г. у 17,22 ч. - Застава Русије




1 comments:

Анониман,  30. март 2014. 20:56  

Поштовани господине Татомировићу,
Молим Вас, за мишљење о покрету "ПРЕПОРОД СРБИЈЕ" који је оформио Воја Милошевић!
Верица Стојиљковић,Ниш!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh