Pečat!



Печат!

-Епитаф «D»-



 Веза: Наслов на «Команди-540» од 13.12.2013.г
______________________________________

«Чета ће се мала по земљи ширити,
а моћне ће страшна судбина да снађе,
силни ће народ земљу узнемирити,
када се епитаф Д. («Disciplina Etrusca»)« пронађе.»
(Центурија 8, под 56 Нострадамусовог пророчанства)
Rezultat slika za aleksandar kari duborez grba grada rume
Дуборез грба града Рума у Србији, аутор Александар Кари

(Врати се на страну 27 и 28 овог Досијеа (Књига «Заштити 
силом читану реч) и прочитај шта се крије иза овог «Д» - ту је 
откриће тајне која се крије више од 2000 година! 
Аутор)
__________________________________________________________


Слово-бомба је најављена пре осам дана!
Јуче сам је добио, ноћас разумео и ево вам је већ дајем као оружје којим ћете ви водити ваше личне битке:

Данас је 21.12.2013.г. скраћено 21.12.13. – Двојица као један, један у двојици, један као Тројство – Он, Син и Свети Дух који из њих произилази и попуњава све на Небу и на Земљи!

Добијена слика Златних Врата, на обичном папиру за фотокопирање, са јаким енергетским струјањем које се лако осети стављањем длана у позицију изнад слике на неколико сантиметара. Права промаја као кроз свака отворена врата!

Добијена права Златна Врата! Она о којима је говорено у вези Епитафа «Д» - омогућено пролажење кроз та врата, самим погледом, када се дође на другу страну, па свако такав више није онај од пре проласка кроз њих.
Златна Врата немају рагастов, немају никаквих бочних стубова или потпорника – потпора овим вратима су два бочно окренута човеколика бића која се гледају, док су им слабине окренуте ка споља, једном је ка споља окренута лева а другом десна слабина, један придржава горњи рагастов - Круну Васељенску својом левом, други својом десном руком,  објашњавајући нам да је то једна једина и јединствена Круна Васељенска која покрива обе њихове главе и тиме симболично и цео свет.

Круна Васељенска је изнад Голготског Крста, који пресеца ток три симболичне воде (реке), па нам недвосмислено сугерише да је цео свет после догађаја на Голготи на којој је распет (Х)Ристо(с) назван Исус Христос, добио заштиту у виду Круне која штити свакога ко би под њу хтео да стане..

Све објашњено најављеним Епитафом «Д» на који се чекало хиљадама година, све објашњено сликом у којој је више слика, чија је основна улога да омогући пролазак кроз Златна врата свакоме ко то пожели, уз његов добровољни пристанак на то и у пуној свести да после тог проласка он неће бити исти онај који је био пре проласка кроз њих.
Нико се не наговара, никоме се не брани – свако слободно одлучује!

Ова мала слика, заправо фотокопија слике, на папиру је бомба! Ова бомба ће довести до промена о којима се говори на самом почетку овог наслова – чета ће се мала по Земљи ширити – број оних који ће добровољним проласком кроз ова Златна Врата постајати у свом духу оним који су стали под барјак нашег Господа Бога – Срба и Његовог сина (Х)Риста, названог Христосом.

Велике ће страшна судбина да снађе – велики који су имали на располагању безбројне легије добровољних војника који су стали под барјак Противника нашег Господа, остајаће без војника, официра и генерала, без свих оних уз чију помоћ се хиљадама година супротстављају Господу.

Силни ће народ Земљу узнемирити када е Епитаф «Д» пронађе – сазнање Истине од малог Србског народа, притераног у саму мишју рупу, направиће од њега, поново, онај велики и највећи негдашњи народ - ненасиљем, Истином!

Када се епитаф «Д» пронађе – у питању је нека словна шифра, можда име човека којем ће се тајна тог епитафа открити, али је он, Епитаф «Д», откривен и чине се залудним све приче о тајанственостима везаним за комуникацију Бога са људима, о Заветним Ковчезима, о Књигама Постања, о Светом Гралу, о наследницима (Х)Ристовим на Земљи из којих су произашли сви садашњи и сви бивши владари света, којим по природи крви (Х)Ристове припада краљевство на земљи.....
Богу није потребно баш ништа што је материјалано, Богу није потребно никакво мучење људи кроз молбе, постове, самомучење тела на различите начине, Он никада никоме није испостављао немогуће захтеве везане за испуњење Његових налога кроз вредности материјалне природе – Он је од човека, од народа и њихових краљева и царева увек тражио само једно – највредније што људи поседују и које им је Он лично на кратко дао на самостално коришћење, Он је од људи тражио место у њиховом Срцу, у које је долазио ако је то срце испуњавало одређене критеријуме.

Велики и силни ће бити узнемирени када сe обнародује постојање Божијег Престола код малобројног  народа, некада најбројнијег, којег су намеравали да униште, велики и силни ће се узнемирити када им се војска слугу - људи дезорганизује и смањи, када одбије да беспоговорно извршава наређења, када се постојање Бога и Златних Врата учини несумњивим, када та врата свако буде могао да поседује, тако што ће се ова која ја поседујем изделити на безброј истоветних примерака и сви они буду истоветни по свему овом једином оригиналу, који је такође копија.... када се потврди да се дељењем стиче, када се утврди да се поседовањем ове ко зна које копије поврати Хармонија живота људи и Господа, када та Хармонија почне давати резултате о којим се сањало, јер је давно нестала, када се започне песма захвалности Творцу свега, који није заборавио да сагради ни ова Златна Врата, када се из Небеса опет буду чуле само песме и, после ко зна којег времена, када се чује смех Господњи, који ће моћи да одахне са олакшањем, јер се његово оружје показало суперорнијим у односу на сва оружја насиља, Његово оружје ненасиља, показало се као непобедиво оружје! А људи схватили ко су, одакле су и зашто су привремено овде.
И ово раздељивање слике-епитафа као бомбе омогућили нам Американци, преко њиховог Интернета, да неометано и истовремено буде доступно на целој Земљи, а они Интернет замислили само као своје оружје! Бог све допушта са планом!

И ја сам задовољан – печатим све оно што сам молио и тражио од фебруара 1994.г., печатим све оно што сам молио и тражио од јуна 1998.г., печатим све оно што треба запечатити и дајем примерак печата свакоме ко сматра да је достојан да се њиме служи.
Печатим све оно што се зида под висак и либелу, као прави зид, циглу по циглу, како би се грешке одмах исправљале, а не када се зид заврши, па се утврди да је крив због чега мора да се руши.
Печатим зид-човека, који се циглу по циглу зида и назиђује као сваки зид зграде, како  био зид који се не мора рушити, како би био што ближи идеалним мерама....

Ево, делим бомбе у облику слике која је давно скривени Епитаф «Д» - ко хоће нека га узме, нека га штампа и копира, нека га умножава и дели, нека га злоупотребљава ако сме, а неће јер ће и тај са таквим намерама злоупотребе, узме ли га или га буде држао у својој близини постати неко други, неко ко неће злоупотребити њихову силу и све друге моћи које су у њему, неким видљиве у целости, неким делимично, али свима доступне кроз уверење да ће им бити од помоћи.

*За војнике «Команде-540»: Ево нам оружје за ненасилно преузимање власти у Србији, када за то дође време, печатите овим оно што већ чините Енергијама руку, чините шта мислите да је потребно и знајте – за све лично одговарате.

*За читаоце мојих текстова: Ево вам оружје силе кроз ненасиље, користите га на начин за који сматрате да је оправдан и знајте – за све лично одговарате.

Савет: Посматрајте себе и околину од тренутка када мишљу прођете кроз ова врата, када их копирате и почнете носити са собом или их почнете држати у својој близини, идите споро и промишљено, да стекнете искуство и храброст, не бојте се никога до Бога, и не бојте се официра из команди војске којој сте до сада служили - они вам ништа не могу, да могу не би претили или толико галамили, већ би чинили што мисле да могу.
Слободно им реците да се враћате у своју војску, свом команданту и тражите да вас не узнемирaвају, а ако се буду бунили искористите ову бомбу!

**Ово је одбачени грб града Руме у округу Сремска Митровица – пре неколико година га модернизовали, да буде јаснији и лепши, модернији, сада имају компјутере а овај је сликан у времену када их није било, заправо је он рађен у дуборезу, одбачена слика као одбачени камен кога зидари одбацише у времену Исуса Христа (Камен је Он, лично) па Он постаде угаони камен грађевине, ова слика одбачена као застарела увек је била, и сада јесте, најмоћније оружје ненасиља! 
Ово оружје ће име града Руме пронети широм Планете Земље! На њему је натпис «Под овим знаком се развија град Рума»

Рума је град на три реке - три некада пловна канала, чија историја није са сигурношћу утврђена, Рума је град којем је  подарен овакав грб 1749.г. – тачно пре 264.г. када је «Неко» сугерисао да грб буде овакав са оваквим сликама у сликама, као што је «неко» сугерисао да се тај грб модернизује пре неколико година, када је изгубио снагу коју је имао онај стари – овим старим и одбаченим печатите оно што требе да чине људе, али печатите и оно што они не треба да чине. Користите га, оружје није само за показивање! 

*Рума је и град "Прилаз" граду који се пружа на две реке, о којем говори велики пророк Нострадамус, упозоравајући Папу на опасност на том прилазу.  

*На подручју Руме оборен је сатански, амерички, авион «Ноћни соко» тзв. «Невидљиви», у Руми је 25.11.1918.г. Скупштина Бачке, Баната и Барање којој је припадао и садашњи Срем, донела одлуку да се  припоји Србији, одлука из Руме је постала мета војника неке друге војвођанске војске која би да ту одлуку из 1918. некако укине или преиначи..... На подручју Руме на Богојављење 2011.г. док сам путовао ауто путем примио овде постављену песму која је прва у садржају наслова:

*Подручје Златних Врата на којим је подигнута Круна Васељенске, није обично подручје – са тог подручја нам стиже и ово одбачено моћно оружје, у славу Господа Бога нашег и Његовог сина Исуса (Х)Риста!

Упутство за уочавање скривених слика у овој слици:
Слику треба посматрати са различитих удаљености 1-5 метара у овом положају, потом је обрнути за 180 степени, овде или на штампаном примерку, и са исте удаљености пажљиво посматрати, када се уочавају скривени ликови и уопште поставка да је на Земљи све као и у Небу - како горе тако доле.  

Rezultat slika za aleksandar kari duborez grba grada rume
Дуборез грба града Рума у Србији, аутор Александар Кари

/http://www.komanda-540.blogspot.com/2013/12/pecat.html)

Боже, хвала Ти за ово Твоје оружје!
Држи нас у стању кроткости, да не погрешимо овако тешко наоружани.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб
Постављено 21.12.2013.г. у 20.30 ч.


1 comments:

Анониман,  27. април 2015. 10:57  

Gospodine Tratomirovicu, veliko Hvala za sve sto radite i sto ste uradili za nas Srbe, za nas narod, a pre svega na Pecatu nasem neprocenjivom Blagu, vrednijem od svih materijalnih blaga ovog propadljivog sveta. Velika mi je cast i neizmerna radost sto ga imam u svom skromnom domu....uramicu ga i staviti pored ikone ISUSA HRISTA i moje KRSNE SLAVE SVETOG JOVANA KRSTITELJA, da nas cuva , stiti i brani od svega zlog u ovom smutnom vremenu, uci ali pre svega opominje sta nam valja ciniti i kako se vladati. A vladati se treba bas onako kako nas uci starac Serafim Sionski, svako jutro kad ustanemo iz kreveta treba stati pred Ikonu i procitati prvo Oce nas-tri puta, zatim Bogorodice Djevo-tri puta i Simvol vere-jedan put, a potom zamoliti Gospoda Isusa Hrista da nam oprosti grehe, pa tek onda krenuti na posao, stoga i sa razloga sto nas na svakom koraku vrebaju iskusenja kojima mi slabi, i nejaki nismo u stanju da se odupremo. PECAT je nas stit, nase oruzje, koje nam je poklonjeno za nase spasenje, za nase osvescenje, za nase pokajanje, za nase ucvrscenje u veri i neizmernoj ljubavi prema Bogu iz koga je sve postalo. Hvala Vam za spas dusa nasih, domova nasih, misli nasih i rasudjivanja nasih...S VEROM U BOGA, veliki pozdrab Biljana Batar

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh