Vojna mobilna ambulanta!



Војна мобилна амбуланта!

-Почетак рада-



Досадашња Војна амбуланта, организована за помоћ војницима «Команде-540» и члановима њихових породица, шири своје деловање тако што ће од 27.10.2013.г. (Дан Свете Петке) нова група обучених војника за коришћење Енергија као оружја, започети истовремени теренски рад на коришћењу тог оружја за лечење људи из Србије, и изузетно, и из целог света, непосредно и посредно.

Сви они који ће примењивати ово оружје за лечење задужени су за одређене регионе у Србији, ЕУ и широм света, пружаће помоћ бесплатно свим држављанима Србије и изузетно и држављанима других држава, осим држава које су директно или индиректно учествовале у злочиначком бомбардовању Србије 1999.г. и држава које су признале Косово, као независну државу терориста који су насиљем и уз помоћ Америке, Немачке и Турске одвојиле Косово и Метохију од Србије.

Војници-лекари ће помоћ пружати бесплатно, а од оних који буду хтели нечим да узврате примаће само оно што им је неопходно за живот у складу са Принципима Довољности!

На дан 26.10. 2013. у 16 ч. ови војници-лекари, добиће идентификациона документа о припадности «Команди-540», Заветне Легитимације, којим ће потврђивати своје аутентично припадништво овој мобилној војној алтернативној лакарској екипи и од 27.10.2013.г. ступају на дужност и почињу са радом из својих база!

Неће се ни на који други начин оглашавати почетак њиховог рада – ко треба да се сретне са њима – срешће се, ко треба да буде обавештен – биће, а за оне из удаљених крајева постоји и посредна могућност ступања у контакт са војником задуженом за регион у којем живи онај који тражи помоћ, слањем мејла са фотографијом на мејл адресу Команде-540, која ће потом тај податак достављати надлежном  мобилном алтернативном војнику-лекару ради предузимања потребних мера.
У оваквим ситуацијама Команда моли за стрпљење јер неће бити могуће промптно пружање помоћи свакоме ко се обрати – Команда ради на повећавању броја чланова од којих ће се регрутовати нови војници-лекари, па се ова прилика користи за позив оним који испуњавају критеријуме за чланство, да се пријаве ради евентуалног одабира и пријема у чланство, у свему према инструкцијама садржаним у насловима постављеним на Блог «Команда-540».

Ове активности алтернативних лекара-војника су вежба за остале активности које следе после Дана Команданта Команде-540, Св. Арханђела Михајла – оне су благовремено најављене и све припреме су усмерене и на тај сегмент коришћења енергија као одређеног одбрамбеног оружја, у складу са принципима ненасилног преузимања власти у Србији, за коју се Команда-540 припрема и без икаквог значаја ко ће у том тренутку вршити официјену власт у њој, као што је и без значаја сам датум тог преузимања.

Припреме теку у складу са планом који је сачињен, показује се немоћ силе, тајне излазе на видело, а стварају се и услови да се од привидних штета извуче велика корист за народ и саму државу.

Преко Команде-540 могуће је вршити и провере аутентичности докумената којим се војници-лекари идентификују, тако што ће Команда-540 потврђивати или негирати да се одређено лице служи аутентичном Заветном Легитимацијом, са циљем да се онемогуће било какве злоупотребе или наступање под именом Команде оних који јој не припадају.

Моле се читаоци блога којим ће бити пружана помоћ да у случају потребе Команди доставе податке из Заветне Легитимације и личне карте онога који се њоме служи како би се сравњењем са подацима којим Команда располаже утврдила аутентичност или злоупотреба.

Напомена: У наредним недељама се планира одржавање предавања за потенцијалне чланове Команде-540 из делокруга њеног рада, али и из других области у зависности од показаног интересовања слушалаца, па Команда моли све заинтересоване за та предавања (Петак увече, бар једном-два пута месечно у Београду и у другим местима где се створе потребни услови везани за простор и слушаоце), да се пријаве на мејл Команде како би били обавештени о детаљима везаним за ту намеру.

Бог са нама – Пристани Боже!

Светице наша, света Петко, благослови
почетак исцелитељске активности
војника Команде-540, које започињу на твој дан!


Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства «Срб и ја»
формираног у оквиру «Команде-540»

Постављено  25.10.2013.г. у 15,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh