Čep u cevi!



Чеп у цеви!

-Без мене ништа не можете!»- 
              (И.Х. својим ученицима)


Веза: Наслов на Зл. Билтену



(Прилог уз Прву лекцију за војнике Братства «Срб и ја»
-корисно и за читаоце који нису чланови:)

__________________________________________

Одломак из моје поруке, коју у Русији нису прочитали, од 06.11.2012.г.

«А свака грађевина коју не подржава Бог и која није по Његовој Вољи, пада и од најмањег поветарца, зар не?
Па ко сте ви да вам се било шта нуди – ви сте слуге Божије, као и сви људи света, будите добри да би били запажени, а тада би се можда неко од људи који посматрају и обавештавају о поступању великих држава, осмелио да за вас опет моли.

Будете ли и даље чекали, брате Игоре, протеће и ова наредна два-три месеца, и после тога се ништа више неће моћи променити, а оно што тече је оно што је зарађено у последњим вековима и хиљадама година.

Сугеришем ти, брате Игоре, да своју анализу допуниш и сагледавањем свега онога што су чинили људи, а да се то Богу није свидело. Када се на то дода ова твоја анализа, имамо целовито објашњење узрока пропасти од нулте, до ове 7521.г.

Желим ти, брате Игоре, свако добро!

Драгољуб

Постављено 06.11.2012.г. (7.521.) у 19,30 ч.»

__________________________________________________

Мој Монах без манастира ме је јуче посетио - јуче је био дан посвећен смрти «највећег рођеног од жена» - св. Јована Крститеља, и више него што му је обичај, препричавао и износио своје мишљење о свему што је прогнозирано, измољено, што се дешава и што се спрема, указао ми и на неке моје наслове на које сам скоро и заборавио (има их више од 400 за три године),  као да и он има интернет прикључака, а нема.

Обећао сам вам да ћу оно што ми буде дозвољено написати овде да будете информисани бар колико и ја, уз увек важећу назнаку да ја не добијам дозволу да пишем све што ми се каже и ја се тога придржавам цело време.

Као што знате, ја не пишем оно што ми Монах говори, не снимам и када он оде ја пожурим да направим запис по сећању, трудим се да унесем оно главно, нешто пропустим, нешто заборавим, нешто после свега морам да уклоним јер немам за тај део дозволу, али је разговор, овде уносим само оно што је он рекао, у главним цртама водио овако:

«*Ето, од Преображења када су упућене молбе за конкретизовање неких догађаја, а основа молбе је било да се Истина што више открије, без обзира на људе, народе и њихове државе.... и изоткривало се.
Ово око Сирије је само откривање истине о оним који су се тамо сукобили, као због Правде и Истине, а у суштини је цела халабука због једног чепа!

Јесте, баш тако, као када, овде код тебе на Равној Гори, домаћини узму крамп у руке па пут планине до извора са којег су довели вод у своја дворишта, када се зачепи цев, када се провали, када је неко ненамерно пресече или неком тешком машином згњечи, када им вода престане дотицати..... морају, без воде нема живота.
Е та вода о којој ти говорим, а није вода наравно, су нафта и гас која се кроз разне цеви шаље са извора у многобројна дворишта у целом свету. Јесте, нашли су и замену за те цеви, али су то бродови, скупа је изградња, опасно је то све, замисли брод-корито дужине 300-400 метара, ширине 50-70 метара пуно гаса претвореног у течност који се вози сињим морима, по бурама и ветровима, по маглама и кишама, где грми.... може то да се проспе и загади цео свет, да упропасти све воде света и онда нам је то крај.

Онај ко има извор зависи од цеви којим ће да воду негде шаље, ко има и цеви мора да има дозволу да је укопава по туђим имањима, некада се то дозволи, некада мора да се плати, а некада се не дозвољава, па ти је џаба што имаш и извор и цев и купца негде далеко, када немаш куда да пружиш цев.
Не може да опстане ни једна грађевина, ни један план било чији и било где, ако Бог не стане иза тога.

Бог је распоредио дарове појединим људима, што више даровитих у једном народу боље за тај народ. Бог је распоредио дарове и целим народима и њиховим државама – да би их искушавао и гледао како ће се понашати у коришћењу тих дарова. Он сигурно мисли - ево овим сам ово дао џабе, сада да видим какао ће они то другим давати.
Наравно, дозвољава Он да се то наплаћује, али у мери која им је неопходна, када се то пређе онда је то уцена, то је коришћење нечега добијеног од Бога против Његове Воље.
Види овако: Неке земље имају много гаса и нафте, неке много хране, неке много злата и других руда, неки немају ништа од тога али су вредни и дисциплиновани па праве аутомобиле и друге машине, па то размењују са овим који имају храну и гас и нафту и то тако иде све док се неко са тим не почне играти или док то што има не почне користити као оружје.

А, Бог не воли да се Његови дарови користе као оружје! И почну нпр. ови којим је дато много нафте и гаса да се прекомерно богате, престану да раде оно што су радили од Постања и док се за ту нафту није ни ни знало, улење се и крену у своју тиху пропаст, а њихови цареви се почну разбацивати тим џаба добијеним даровима, па се наоружавају, па прете другим народима, отимају туђе земље, терају људе да се одричу свог језика и своје вере и да постану њихови робови.... онда се такмиче са истим таквим, који имају храну или праве разне машине, па у неком тренутку уоче да их је много и да би било много лакше када би један поседовао све то - нафту, храну и машине. И онда се праве планови да се то оствари, увек неко и нешто смета, па се то реши неким ратом, изгине народ, Бог то уочи, па донесе неку одлуку.

Врло често је та Његова Одлука заснована на информацијама добијеним и од људи, или на молбама неких људи којим је дозвољено да моле и да им се то испуни, а има и оних који и моле и чине, али за све одговарају.

Ти си доста о томе објаснио, ми овде у Србији имамо Групу «Србих-888», мада је она сада чешће ван Србије, она је тамо где је најопасније и из неке близине гледају шта се догађа и шта им је чинити.
За Преображење су били твоји гости, и ја са њима, знаш када смо се одвојили а ти био тужан што ти не дозвољавају да чујеш директно шта они то моле – ја сам им то сугерисао, јер се молило само за да  «Цела Истина убрзано почне излазити на видело» - то сам ти ја, овакав какав сам, лако пренео, а о осталим њиховим разговорима ни ја ништа не знам и није ни потребно да се ти тиме оптерећујеш.
Има ту много теби, па и мени, неразумљивог, јер су они таква група из Србије, Срби су они, али им је Србија само основна база, њихово поље деловања је цео свет, а видиш шта се догађа у Европи, у Америци, у Русији.... они овде само сврате да се одморе, да баце поглед шта се овде догађа и иду даље.  

Русија је по основу дарова који су јој дати проверавана и проверава се од времена када су се престали звати Србима, посебно када су нафту и гас почели да користе као оружје, почели нафтом и гасом да освајају  туђе земље и све им се толерисaло док нису зaбраздили у Енглеској – Енглеска је држава која упpавља оваквим светом, она је под посебним надзором Божијих Помоћника, наша Група »Србих-888» ту има важну улогу - хтели су да освоје Енглеску гасом, да постану власници система за снабдевање, да директно убирају порезе..... и то је био крај толерисања.

Поклопило се: Богу су се смучили што тако чине, постају пијанице и нерадници, ослонили се на приходе од гаса и нафте, што је права злоупотреба добијених дарова, и почели духовно и мeнтално да назадују, наравно на Бога више не мисле, то се поклопило са крајeм  стрпљења Енглеза који су гледали својим очима како их полако Руси окупирају, гасом!

А, онда су решили да се чеп у цеви којом би се довозила и друга нафта и гас уклони. Тај ЧЕП су Руси поставили пре 30-40 година у Сирији, док је Сиријом управљао деда овог садашњег сиријског цара.
Чеп је био цела територија Сирије, незаобилазна у оквиру реализације намере постављања друге цеви. Док је ЧЕП држао једина нафта и гас у Еврoпи  били су из Русије. То се зове Монопол, а Бог то друкчије крсти, Он само каже Незахвалност!

Донета је одлука да се РУСКИ ЧЕП у Сирији уклони – да ли ће то бити овако или онако, са мање или више погибије, да ли ће садашњи цар Сирије остати жив или не... тај ЧЕП се уклања!
Небитно је шта ће све да причају Русија или Кина, јер они само могу да причају, убрзо ће се пут Европе пружити једна друга цев којом ће тећи нафта и гас и они који су добијене дарове злоупотребили, биће кажњени!

Вратиће се на величину државе, њену снагу и њено богатство из времена пре него што су добијеним даровима почели да уцењују друге народе. У суштини, Руси ништа и не губе - пробају безуспешно да се закуће на туђем, одрекли се своје србске историје и порекла, свађају се са Украјином и Белом Русијом, а без њих Русија не може да постоји из простог разлога што јој је неки њихов државотворни и религијски, фалсификовани, заметак из Украјине, прави је много старији и зове се СРБСКИ, док су једини сигурно прави Руси, преостали Срби у Белој Русији.

Азијати, који чине већину у садашњој Русији наваљују на ове две државе, Украјину од које би да преотму историју и на Белу Русију која се очувала као велика србска држава у којој живе Бели Срби, који се називају Белим Русима, односно Расима, какви су сви Раси и Расани, вазда  и били, како би је претопили у те азијатске народе којим се граница међу народима не може јасно ни видети јер су се стално мешали и претапали.
И на крају када Русија постане оно што је некада била сетиће се своје сакривене Србске Историје и пробаће да се спашава, али мислим да ће и у томе закаснити.

Русију је убила шкртост, гордост и безверје! Знам да си им одредио цену твојих услуга кроз понижавајућу цифру, објаснио си да мислиш да они немају новца, и добро си рекао – имају, али се понашају као да га немају и када га дају они  тога којем дају као кредит или поклон, не чине пријатељем но непријетљем, јер затежу, одлажу, условљавају, врдају..... ако си им то рекао и од њих никада немој ни жуту банку да узмеш!

Када се овај ЧЕП уклони из Сирије кренуће нове реке гаса и нафтe ка Eвропи и тада ни ови пљачкаши из Србије неће моћи да плаћају најскупљу тарифу у свету је ће бити много јефтинијег и гаса и нафте.
Тада ће потпуно пасти Русија, да би се вратила на напуштене позиције, па за 300-400 година можда јој се учини да опет почне да напредује.
Падање ће се потпомоћи изнутра, не преко опозиције Путину, већ преко на десетине милиона странаца кoји су пуштени у Русију и из које више никада неће изаћи, то је претходница неке будуће црне војске, којој ће се прикључити и мнoги други.... када се кажњава нико не гледа  баш много у чијој руци је канџија.

ЕУ се неће моћи спасити – касно јој је, и неће имати ко да купује њене аутомобиле и машине, јер ће Русија и Кина да се суноврате, Америка ће забављена којекаквим отчепљењима имати нерешиве проблеме у својој земљи, па ће се примирити и владати само у државама у којима успостави своју власт – то је могуће, али само у малим државама са много природних дарова, лењим и неверним народом, као што је Србија, у којој је велика криза, али се нико не брине, а власт је америчка уз енглески надзор, наравно.
У другим државама где има више народа, где има још неког за војника биће и хајдука и харамбаша, и локалних царева, све док се не васпостави неки други изглед држава у Русији и Европи.

То је основа овога што се сада чини важним - као Путин надмудрио некога или уплашио или га наговорио да одустане од уклањања чепа – нема од тога ништа!
Као код нас на Косову, да смо дали Американцима 100 'ектара за базу у Урошевцу не би изгубили Косово и Метохију. Њима је тада требала та база, а сада им треба простор преко којег ће цеви за нафту из арапских држава, којим влада Америка.

Из тога произилази да си добро рекао оном твом познанику, пре неколико дана о оном вашем заједничком познанику....... не гледај ме, случајно сам се ту нашао а заборавио да ти се јавим, па сам чуо.... мислим добро си му рекао да ваш заједнички познаник који се још само узда у послове око Јужног тока кроз Србију, мора прво да пропадне и дође на оно исто што је био пре успона, нема куда попео се на врх одређен за њега, сада може, ако буде паметан, полако доле или да скочи и погине или да буде мета свима па да га неко отуда обори као јабуку на свадби, и добро си рекао да је велики знак питања хоће ли бити Јужног тока, а и да га буде, одакле, коме, пошто?

Свет је уређен једноставно – мали свет је сваки човек, он је заправо најмоћније створење у Космосу после Бога, јер га је Бог створио по свом лику - онако како гледа један човек тако гледају сви председници или цареви, јер су и они само људи са свим својим помоћницима и саветницима, који су само људи, како греши појединац тако греше и цареви па се то онда приписује државама и народима.
Игор Панарин је паметан човек, али је дефектно његово знање и образовање и информисаност, јер не узима у обзир Онога који је рекао «Без мене ништа не можете!». Лепо си му пре године дана написао, да је читао-срећа његова, није, па и казна за њега.

Значи: Нема разлике између крампова твојих комшија овде са Равне Горе када траже где се цев зачепила и бомбардера којим Америка уклања чепове, а Русија би да их, као, у томе спречи.

Ух, запричах се, идем, имам још на два-три места да свратим. Предао сам 10 тона крушака «Виљамовки», отишле браћи Русима, платили добро - 65 дин/кг па ћу нешто да пазарим овде у вароши».

Хвала ти Монаше без манастира на овом објашњењу.

Бог са нама – Пристани Боже!

Драгољуб

Постављено 12.9.2013.г. у  14,30 ч. 

1 comments:

Анониман,  1. март 2014. 15:45  

Написах, синоћ у неко доба Срб и ја Верица Стојиљковић а написах и да ће рад бити тежак али да за моју земљу, мој народ и мене вреди.
Данас по овим горе прочитаним редовима схватих колико је то тачно, ево на почетку када још и не знам јесам ли постала војник искушеник! Запитам се, ко сам ја, да противречим неким људима, које дефинитивно ценим а којима и верујем? Ипак, искреност је, мислим, овде најважнија, и морам да кажем да прихватим ли овакве истине, моји погледи, моја љубав, моја тежња према неким земљама , као што је Русија, морају бити веома кориговани а то ће ми, ако прихватим тешко пасти!Негде, дубоко, можда ми се и није допало како се то ова земља/Русија/ понаша према нама али сам, можда, то правдала људима који су долазили на чело наше државе који су некако стално ,,вукли,, ка западу.
Братство Срба,Команду, војску србску духовну разумем јер је одавно, чини ми се прижељкујем.Сматрам да нам нема другог излаза но до оваквог удруживања како би опстало србско биће. Борити се треба, на сваки доступан начин који Бог дозволи а онда и омогући. Ипак, много има аксиома у мом бићу који то вероватно више неће бити а када се човек одваја од тако нечег није лако. Вероватно ми много још тога неће бити лако али ћу покушати да то савладам јер је ово , чини се, за опстанак ваљани пут.
Најпростије би се рекло да ми глава говори једно али неко унутрашње биће друго.
Поздрављам Вас!

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh