Prva dobijena bitka Bratstva "Srb i ja"


Прва добијена битка Братства «Срб и ја»


-Прослава 158. рођендана Војводе 
Живојина Мишића у Мионици-

Војвода Живојин Мишић

Наша Организација «Команда-540» створена је на подручју општине Мионица, недалеко од војводиног родног места Струганика. Организација се користи и војводином мишљу, заснованој на спрези храбрости и памети, да «Онај ко сме, тај и може!».

Ова организација која влада Србијом од 1944.г. је и једина организација после Првог Светског рата - кључ њене владавине је страх народа од репресије коју су масовно извели у времену 1944-1958.г. којом приликом је на стотине хиљада Срба изгубило животе – и о томе се није причало, нити се сада прича. Мада такви злочини не застаревају!

Данас је наш део Плана преузимања власти, ненасиљем, реализован у омаленој србијанској варошици Мионици!
Дошла Славица Дејановић, чланица комунистичке/социјалистичке партије да положи венац испред ногу бисте Војводе Мишића,  на Тргу код Општине. Да баци прашину у очи, да се не размишља да је њена организација била та која је у савезу са хрватским усташама срушила оно за шта је Војвода крварио – срушили Краљевину Југославију са крајњим циљем растакања Срба и Србије. Тако 1941, тако и 1991.г., а тако и ове 2013.г када је врли Славичин Председник партије, потписао предају Косова и Метохије побуњеницима – истим онаквим какви су некада били њихови очеви.

Али: Данас је Мионица победила! Постала Мионица Победник! На Тргу код Општине где су биле бројне општинске, окружне и републичке делегације, било једва 100-150 грађана, није утврђено ко су и одакле су, али су сви могли да стану у два аутобуса, виђено је и полицијско обезбеђење које се у Мионици види сваке године у «Мишићеве дане», уочен је разочаран и уплашен поглед оних који полажу венце – било је као када свештеник држи Литургију у празној цркви!
Народ је бојкотовао ову политичку манифестацију која не говори о Војводи већ о овим који сада,  на превару и лажна обећања, владају Србијом. Народ победио страх – бојкотовао скуп оних који би да нашег, да њиховог, Мишића користе за своје промоције!

То је прва, права и видљива победа Организације Команда-540, прве праве организације која се појавила после стварања Комунистичке партије, пред Други Светски рат, која је владала, и влада, силом у Србији!

Малена Мионица је показала целој Србији како се одузима моћ оних који владају силом – показати храброст. Овде је храброст била не одазвати се на манифестацију која има за циљ да баци прашину у очи. Мионица је дала кључ - на нама је сада да се тако поступи у целој Србији на изборима, које, опет, спремају да би продужили своју власт. Не бојмо се, «Ко сме, тај и може!» - они су без нашег страха беспомоћни. Учинимо их, ненасиљем, беспомоћним!

Бог са нама – Пристани Боже!
Слава нашем Војводи Живојину Мишићу!
Војвода Живојин Мишић

Напомена за војнике-Заветнике Братства «Срб и ја»:
Пожурите са првом лекцијом, имамо их још неколико, имамо пуно посла! Гледајте и видите шта ненасиље чини!

Србија Драгољуб Татомировић,
Заставник Братства «Срб и ја»


Постављено 20.7.2013.г. у 16,45 ч. 

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh