Korist od štete!


Корист од штете!

-Слабости које обарају-

Веза: Наслов «Ненасилно преузимање власти 
          у Србији» на блогу «Команда-540»


Избори за локалну власт у Земуну на којима је 18% грађана од укупних око 160.000 учинило да се Српска Напредна Странка хвали победом већом од 50%, заборављајући да каже колико је то гласова од укупног броја гласача из Земуна, чине да се борба међу онима који чине тренутну власт у Србији, убрза, заоштри, постане груба и лична – а то је корист од укупне такве штете, која произилази из неслоге власти, односно то је СЛАБОСТ која обара власт и у крајњем чини празним пут ка ненасилном преузимању власти у Србији, по плану «Команда-540».

Како?


Једини вршилац власти у Србији, са несумњивим легитимитетом, добијеним непосредним бирањем грађана, по имену и презимену, је садашњи председник Србије, Томислав Николић. Остали су бирани посредно, преко партијских листа – и њима овај једини, са легитимитетом, смета.

Његово слабљење или уклањање је започело јуче, 2.6.2013.г. изборима у Земуну – подељено је у више фаза, динамика је брза и слабости ће већ у овом месецу, тачније већ половином јуна бити јавно показане.

Прва фаза:

*Уклањање свих Николићевих људи из извршне власти, сменом министара, Николићевих сарадника, пријатеља или оних за које се процењује да су му лојални. Тада Кабинет Председника Републике, стварно постаје протоколарна канцеларија – Николић се склонио из странке коју је са Миланом Бачевићем одвојио од Шешеља – сада се из извршне власти уклања Бачевић, уклања се Николићев лични и породични пријатељ и сарадник, али и човек који има неке канале ка Путину у Русији – овом мером се кида утицај Русије који је био могућ преко Бачевића - на Србију и Николића, по плану западних обавештајних служби.
Николић мора да узврати јер му се свиђа да буде то што тренутно јесте у Србији!

Узвраћање Николића:

Применом својих овлашћења, склониће Вучића са места Координатора служби безбедности – уклониће његову основну полугу моћи коју је обилато користио преко својих медија, чиме му је рејтинг и скочио због уобичајене необавештености Срба о ономе шта Вучић, у суштини, ради.

Вучићу ће рајтинг да пада, а нови Координатор има одрешене руке да удари по онима које је Вучић, по свом плану или преузетој обавези, заобилазио у тзв. борби против организованог криминала. Нови Координатор ће имати на располагању све оно што Николић једним потписом може да пренесе са Вучића на, вероватно, Бачевића!

Бачевић се усправља, Николић враћа моћ у своје руке – Дачић, Динкић, Вучић се неуспешно баве економским проблемом који се зове «Банкрот државне касе» и деловањем Бачевића, они су све ниже на претпостављеној новој изборној листи. Неки завршавају у затвору, чланови СНС схватају да су опет сели у погрешан чамац,  траже од Николића, као стварног оснивача СНС «да нешто предузме» - овај то чини, правећи се да је на то приморан, иначе неби се тиме бактао када иначе има толико указа о одликовањима да потписује, те се добија још једна СНС под неким другим именом – која покушава да се позиционира на место на којем се сада налази усхићени Вучић.

Динкић се предаје – признаје да пара нема, одузимају му се извесна овлашћења, испитује се његов рад од 23 године и врло вероватно га чека нека осуђујућа пресуда.

Дачићу измичу ослонце у СПС, чувени Палма из Јагодине и Кркобабић из Београда, опет размеравају и гледају са ким ће. Будућа Николићева нова странка им се чини  правим избором, све гледајући да привуку Расима Љајића у своје редове – што он, онако добар и са добрим намерама, прихвата, па се некако комплетирају за будуће изборе.

Дачићев утицај на полицију слаби, контролу полиције преузима Директор Полиције – он то и треба да чини, уклањају се Дачићеви кадрови и Вељовић овладава полицијом. Ове смене су уобичајено праћене комешањима у полицији, смањеном активношћу, стрепњом и у крајњем уочљивом пасивношћу типа «Да видимо шта ће од овог да испадне!».

Николић је командант војске и свих њених служби – део послова цивилне тајне полиције неформално преузима војна служба, али будући да је она оформљена за неке друге послове, ту  долази до кршења прописа, протеста цивилне тајне службе – арбитража, смена, нових унапређења и постављења, ниво заштите председника Николића опада, искрсавају нови намерни или ненамерни инциденти који се повезују са атаком на његову безбедност – Николић је обичан човек, плаши се, тражи од новог Координатора да се обезбеђење ојача.
То су слабости које «Команда-540» користи–постављањем својих чланова на кључна места у постојећим органима власти државе  и све је исто и потпуно друкчије!

То се не може спречити, јер је «Команда-540» неформална, значи не постоји, не зна се ко су њени припадници јер су они неформално удружени и стреме ка спашавању државе и народа и лако налазе довољaн број присталица.

После тога следи неопходно сређивање, подешавање, изношење непотребних ствари, смањење броја оних који брину о држави – смањују се трошкови, тајанственост, придобијају се грађани за новоуспостављену власт, која је у својој суштини Организација «Команда-540» којој није ни стало да се власт врши под неким новим називом или под њеним именом – она, «Команда-540», има задатак да на невидљив и нечујан начин, као што је и сама, учини оно што је зацртано њеним Планом.

Свако би помислио: Каква је то Организација која своје планове јавно износи, када она у суштини није ни формирана, зар је неће спречити и растурити – тако ради свака власт у свакој земљи?
Неће се ништа од тога десити.
Кога и како да спречавају и кога да растура Дачић, Вељовић, Вучић – могу овај блог да блокирају, забране, да натерају мене да престанем да «Команди-540» пружам извесни информативни простор преко свог личног блога и ја то морам да учиним, али: То «Команди-540» не смета, она је васпостављена, функционише, шири се, има потенцијалне присталице и она се више не може никако и ничим елиминисати.

Организација «Команда-540» користи слабост због које ће власт да падне, и тим падом изазове укупна комешања у држави, а потом користећи се тиме што настаје слaбошћу власти, излаз са деловима сопственог Плана као добрим и јефтиним решењима, спроводи свој План који у себи садржи, у највећој могућој мери, оно што Организација «Команда-540» жели, али и оно што жели и власт - али власт се бави нечим другим и не зна како да до тога дође.
Организација само користи повољне околности проистекле из слабости – и зато је она НЕНАСИЛНА, а успешна.

Напомена: Ово је само за оне који могу да разумеју – оним другим се извињавам, и нека буду стрпљиви до времена када ће се моћи све исказати и на њима разумљив начин, па ако процене да је то оно што очекују и што би подржали, нека се пријаве надлежним командама у базама Организације – када дође време знаће се коме и где. А то ће бити када се ова организација уведе у уобичајене правне оквире, у нади да ће се спречити спонтани или дириговани хаос у Србији – стање у којем неће ни бити обавезе деловања у правним оквирима. «Команда-540» управо и настоји да спречи хаос!

Ускоро ће овде бити објашњена организација инфраструктуре «Команде-540» која ће профункционисати у тренутку увођења у правне оквире државе Србије.

Предлажите, питајте, критикујте, искажите неслагања или слагања. Ја ћу то овде поставити и сви којих се тиче и који одлучују у «Команди-540» биће обавештени.

Оруђе «БЛОГТОП» делује - зар не?!

Драгољуб


Постављено 3.6.2013.г. у 14,00 ч.

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh