Нова објава наслова-Архива од 7.7.2021.г.

 

Нова објава наслова-Архива од 7.7.2021.г.

Овде су линкови ка насловима објављеним на сајту Златнибилтен.Срб од 7.7.20121.г.

*Јул 2021.г.
Посебна информација:

*Детаљи рада Организације за ненасилно преузимање
власти у Србији "Команда-540"
 налазе се на линку за видео
прилог, под 

https://www.youtube.com/watch?v=i9FA2GqGOBo&t=353s

 

Посебна информација:

*Детаљи рада Организације за ненасилно преузимање
власти у Србији "Команда-540"
 налазе се на линку за видео
прилог, под 

https://www.youtube.com/watch?v=i9FA2GqGOBo&t=353s

 

*Овај Видео прилог се одржава у врху листе гледаности Канала "Балканска Оштрица" и после шест месеци од објављивања, из мени непознатих разлога, али сам на дан 13.7.2021.г.у 21,30 ч.  видео два различита збира гледаности, и то:

1: 152.132 и 2: 813.003,  не знам како се то некоме омакло, али сам изгледа добио и одговор на питање због чега је видео толико месеци у самом врху. Постоје неки важан интерес и умањена бројка гледаности такође из неког интереса.  Аутор.

____________________________________________________________________

________________________________________________

 

Нова објава наслова-Архива  други лист 

Овде су линкови ка насловима објављеним на сајту Златнибилтен.Срб после 7.7.20121.г.

____________________________________

Нова организација објаве наслова
-Доступно уз одређене услове-

 

 

После деветогодишње провере заинтересованости читалаца из више од 40 држава, (на дан 27.4.2021.г. тај број је преко 50 држава и преко 400 градова света), које својим грађанима дозвољавају несметано коришћење интернета, изузев Белорусије, Кине, Русије, Индије, Северне Кореје, Турске  и других сличних демократских држава, и из преко 150 градова широм света, после 380 наслова на Блогу Команда-540 и 791 на Блогу Златни Билтен, несумњиво се може констатовати да су ова два моја лична блога сасвим сигурно најчитанији лични блогови из Србије, како у самој Србији, тако и у другим државама – циљ је постигнут!

 

Од сада, 01.01.2019.г. сви будући наслови ће бити објављивани само на Сајту Златнибилтен.Срб (Кликни овде) уз назнаку неопходних података о истом на ова два блога. На сајту већ постоји 286 наслова из ранијег периода.

______________________________

 

*Стара архива (Кликни овде)

 

*Архива наслова после 7.7.2021.г.

 

*Јул 2021.г

 

1. Видети у старој архиви  (Кликни овде)

2. 558. (Кликни овде)

3. 559. (Кликни овде)

4. 560. (Кликни овде)

 

 

2. 558. Превентивне истраге и друге мере (Кликни овде)

 

*Дана после Ивањдана 2021.г. започеле Превентивне истраге и друге мере, ко је предмет ове истраге и зашто, са којим циљем, ко ће донети Пресуду, савети и објашњења....

 

3. 559.  Превентивни притвори! (Кликни овде)

 

*Превентивни притвори за лица која би могла да побегну, да униште трагове својих недела, да наставе са вршењем кривичних дела или да утичу на сведоке, ко, када, како, како уочавати, када почињу притвори у Србији, фотографија три прва ПРИТВОРЕНИКА, савети и објашњења.....

 

4. 560. То вам је то и то вам је зато!(Кликни овде)

 

*Како су Владари света натерани у своје мишје рупе, шта се догодило после прва три притвора, Владари из мишијих рупа, још само да се натера у мишју рупу мученик Вучић, крећемо у лов и постављамо заседе, савети и објашњења...

0 коментара:

Постави коментар

Молба за читаоце: МОЛИМ ВАС да не постављате свој коментар у ово поље, јер исти неће бити објављен. Користите мој контакт и шаљите ми коментар са Ваше мејл адресе (која неће бити објављена) да могу да га проверим и да Вас контактирам поводом те провере. Наравно, потпишите својим именом и презименом свој коментар. Поштујте основна етичка правила и коменатришите и полемишите са садржајем а не са аутором.
Уколико Вам је ово неприхватљиво, немојте коментарисати,односно отворите свој блог па га користите по свом нахођењу. Захваљујем. Драгољуб Татомировић.

Временска прогноза

Курсна листа

Веб мастерс

  © Copyright 2010 Termokolor - Izrada sajta

Vrati se na Vrh